Finská výzva. Blahobyt z práce, šikovnosti i odvahy. - Simonian, Aram
Rozvoj národného hospodárstva Fínska v odvetví priemyslu, poľnohospodárstva a služieb od povojnového obdobia. Hospodárska spolupráca s inými krajinami a zvyšovanie zahraničného obchodu. Porovnanie vybraných ekonomických ukazovateľov medzi Fínskom a Českou republikou v r. 1989-1992.