Nápravy po desaťročiach deformácii. Seriál o pobaltských štátoch: Estónsko. 2. - Mozsnyáková, I.
Historicko-politický vývoj Estónska do získania nezávislosti 16.11.1988 a obnovy štátnych symbolov v máji 1990. V r. 1992 vo voľbách víťazstvo pravého krídla, hospodárska situácia, menová reforma - vlastná mena-kroon (koruna) zámerne podhodnotená, výmenný kurz, rast cien, reštitúcie, inflácia, skrytá nezamestnanosť. Vývoz v r. 1936 a 1989.