Cíle hospodářské politiky a prognóza na rok 1993. - Kočárník, I.
Východiská pre ciele hospodárskej politiky v ČR zamerané na stimuláciu ekonomického rastu a na udržanie inflácie pod kontrolou. Prognóza ekonomického rozvoja na rok 1993. Faktory a ciele ovplyvňujúce zostavovanie štátneho rozpočtu. Stav z hľadiska realizácie daňovej reformy. Cieľ uzatvárania zmlúv so Slovenskou republikou.