Pravitel'stvennaja koncepcija ekonomičeskoj reformy: diskussija prodolžajetsja. - Jevstignejev, V.P
Úlohy vlády v období prípravy reformy. Odbúranie investičnej záťaže rozpočtu a makroekonomická vybilancovanosť. Kritika chýb vládnej ekonomickej koncepcie. Finančná pomoc Západu. Likvidácia nadbytočnej peňažnej masy. Údaje o inflácii v Rusku. Preťaženosť bánk a zložité postavenie centrálnej banky. Cenová finančná politika ruskej vlády. Slabé miesta monetárnej šokovej terapie. Vonkajšie ekonomické vzťahy Ruska a ekonomická reforma.