Agrárna politika a faktory podnikateľských rizík v poľnohospodárstve. - Belica, M.
Faktory podnikateľských aktivít v poľnohospodárstve: 1. riziká viazané na faktory výroby, 2. faktory viazané na stabilitu trhu. Možnosti paralýzy rizík v závislosti od kvantifikácie parametrov agrárnej politiky vo väzbe na systém kvotácií. Problematika elaticity trhu s poľnohospodárskymi výrobkami. Otázky eliminácie podnikateľských rizík cez faktory koncentrácie poľnohospodárskej výroby.