Hodnotenie zmien v poľnohospodárstve a samozásobiteľské aktivity poľnohospodárskeho obyvateľstva. - Buchta, Stanislav
Sociologický výskum názorov poľnohospodárskeho obyvateľstva SR v r. 1992 na zmeny svojho sociálno-ekonomického postavenia. Hodnotenie obecných otázok a odpovede na konkrétne otázky: čo respondentov teší a čo ich znepokojuje, čo vlastníci pôdy pestujú, čo sami spotrebujú a čo predajú. Značný nárast samozásobiteľských tendencií. Výdavky a príjmy samozásobiteľov.