Zmeny na trhu s poľnohospodárskymi produktami. - Cviková, Z.
Faktory ovplyvňujúce trh s poľnohospodárskymi produktami. Cenová politika, liberalizácia cien. Dopyt obyvateľstva po poľnohospodárskych produktoch. Zníženie dopytu. Ponuka poľnohospodárskych produktov. Spotreba potravín. Obmedzenie spotreby potravín.