Przeslanki polityki przemyslowej. - Markowski, K.
Západné skúsenosti s priemyselnou politikou a jej definície. Definícia OCDE. Prostriedky a nástroje pôsobenia na smery rozvoja priemyslu. Hlavné smery priemyselnej politiky vo vyspelých krajinách. Kladné efekty v Japonsku. Úloha malých a stredných podnikov. Skúsenosti a poznatky krajín OCDE. Základné predpoklady voľby smerov priemyselnej politiky v Poľsku.