Riadenie podniku. Poradenské listy pre výrobkových manažérov a vedúcich marketingu.
Zaručenie ceny formou termínových obchodov. Zaručenie ceny "hedgingom" - zaručenou kúpou (Long Hedge) a zaručeným predajom (Short Hedge). Zaručenie ceny prostredníctvom termínových opcií.