Solídna príprava na obchodné rokovania predznamenáva úspech. Partner nemusí hrať podľa vášho scenára. - Knapik, Peter
Princípy, postupy a metódy profesionálnej prípravy obchodného rokovania so zahraničným partnerom. Vecný prístup, alternatívy postupu vypracovaním tzv. check list (zoznam úloh) a flow chart - alternatívny pracovný postup - krokový postupový diagram. Metóda pingpongového brainstormingu, hry. Odborná a legislatívna príprava, obchodné zvyklosti.