Zmiany w strukturze i konkurencyjnosci polskiego eksportu. - Michalek, J.J
Zmeny v štruktúre poľského vývozu vo svetle teórie obchodu. Opisné zmeny v štruktúre poľského vývozu. Premeny v štruktúre "odhalenej" komparatívnej prevahy poľského exportu. Poľský vývoz v roku 1989 podľa indexov špecializácie. Celkové zhodnotenie zmien v štruktúre vývozu. Počet vývozných skupín tovarov.