Čísla neuhovoríš. Regulácia nepomáha trhu, firmám ani občanom. - Žitňanský, Eduard
Rast nákladov pri neinvestičnom dovoze ako dôsledok regulačných opatrení Národnej banky SR pri uskutočňovaní úhrad voči devízovému cudzincovi - združenie vstupov o 4-5 perc. doložené štatistickými údajmi.