Právní prevence pro podnikatele. - Janků, O.
Význam právnej prevencie - teda predchádzania porušenia práva - pre podnikateľov. Zameranie pozornosti na oblasť obchodného práva (prípadne tiež občianskeho práva) a význam jeho praktického poznania pre podnikateľov. Prípady poskytovania právnej pomoci podnikateľom.