Podnikatel - obchodník, jeho práva a nároky. - Jouza, L.
Ustanovenia nového zákona o ochrane spotrebiteľa, v ktorom sa určujú nové pravidlá vo vzťahu medzi zákazníkom a obchodom, platné od 1.1.1993. Bližšie vysvetlenie predpisov o predaji v tržnici. Povinnosť prikladať k predávaným výrobkom návod na ich použitie a uvádzať cenu na viditeľnom mieste. Riešenie prípadov reklamácií. Zrušenie kúpnej zmluvy a stanovenie pokút za porušenie povinností.