Právna nezlučiteľnosť? Európa - USA. - Ambrus, M.
Upozornenie na rozdiely právneho systému USA (založeného na práve precedensov upravených na miestne pomery) a Európy (vychádza z rímskeho práva a Napoleonského kódexu). Ako sa táto skutočnosť má odraziť na obchodných zmluvách našich podnikateľov.