Pokuty a notářské poplatky. Sazebník odměn za notářskou činnost a sazebník sankcí za různé druhy přestupků. - Hurtík, O.
Sadzobník odmien notárov za notársku činnosť podľa vyhl. 612 ministerstva spravedlnosti ČR zo dňa 4.12.1992. Sadzobník pokút na rôzne druhy priestupkov platný v ČR od 1.3.1993.