Přechod práv a povinností z pracovněprávních vztahů při zániku zaměstnavatelské organizace. - Kahle, B.
Spôsoby zániku organizácie. Zlučenie alebo rozdelenie organizácie. Zrušenie organizácie a spôsoby skončenia pracovného pomeru. Mzdové nároky a účinnosť kolektívnych zmlúv. Vyplácanie odstupného a účasť odborových orgánov. Mimoriadne právne predpisy v oblasti pracovnoprávnych a služobných vzťahov v súvislosti so zánikom ČSFR.