Ob organizacii raboty otdela marketinga v strachovoj kompanii. - Blank, A.S
Filozofia fungovania oddelenia marketingu v špecifických podmienkach prechodu k trhovému hospodárstvu v Rusku. Vzájomné pôsobenie vonkajšieho a vnútorného prostredia poisťovacej spoločnosti. Význam kanálov vnútornej a vonkajšej informácie pre marketingové oddelenie. Skúsenosti z práce fungovania poisťovacej spoločnosti Doneck-Asko. Oceňovanie objemu informácií. Predbežná segmentácia poisťovacieho trhu.