Kľúčové slová - kostra vety. Štúdium angličtiny rýchlejšie a presnejšie. - Schenková, B.
Výklad princípu prekladu aj najťažších časťí anglických viet - slovenských štruktúr. Podrobne v pomôcke k štúdiu angličtiny v skriptách: Schenková, B.: Kľúč k anglickej vete.