Niet hlúpych žiakov, sú len nedokonalé vyučovacie metódy. Monáda sa v jazykových kurzoch stará aj o psychickú a fyzickú pohodu.
Imformácia o kurzoch nemčiny a angličtiny postavených na kombinácii pedagogických, sugestologických a rehabilitačno-akupresúrnych postupov tzv. metódou dr. Georga. Usporiadateľ - firma Monáda.