Privatizácia energetiky. - Čížik, F.
Energetické hospodárstvo - špecifický subjekt národného hospodárstva s dominantným postavením štátu. Transformácia elektrizačnej sústavy na profesné akciové spoločnosti so zastrešením vo forme holdingovej a.s. a holdingovej banky. Potreba novely elektrizačného zákona. Využitie zahraničných úverov.