Budú mať cestári a motoristická verejnosť na Slovensku cestný fond? - Groch, J.
Argumenty a dôvody zriadenia Štátneho fondu cestného hospodárstva SR. Návrh zákona na zriadenie fondu prerokovala na zasadnutí v dec. 1992 hospodárska rada vlády SR s odporúčaním predložiť ho na rokovanie vlády (účinnosť by mal nadobudnúť 1.1.1994). V Česku návrh na tento fond zamietli.