Co bude s ovcemi? - Oplt, J.
Nezáujem chovateľov oviec v ČR o túto živočíšnu výrobu v dôsledku odbúrania štátnych dotácií na spracovanie vlny. Domáca vlna neschopná konkurencie. Reštrukturalizácia chovu oviec na produkciu mäsa a kombinovaný priemysel.