Uplatnění hodnotového managementu. Konkrétní příklady z hospodářské praxe dokumentují cesty vedoucí ke zvýšení prosperity. - Vlček, Radim
Uplatňovanie funkčno-nákladového prístupu pri príprave a realizácii inovácií v hodnotovom manažmente. Metódy riešenia funkčno-nákladovým prístupom. Využívanie hodnotovej analýzy k zvyšovaniu efektívnosti podnikov v krajinách s rozvinutou ekonomikou. Predchádzanie bankrotom. Prax hodnotového manažmentu. Hodnotové projektovanie a hodnotová výrobková stratégia, manažérska činnosť.