Obávaný zákon nastupuje. 2. Na okraj novely zákona o konkursu a vyrovnání. - Nesnídal, Jiří
Úprava zvláštneho režimu pre podniky v privatizácii. Zosúladenie vzťahu medzi konkurzom a privatizáciou. Konkurz a kupónová privatizácia. Obmedzenia platné pre vedúcich pracovníkov podnikov. Zvláštne ustanovenia o dĺžke ochrannej lehoty pre podnikateľov v poľnohospodárstve. Predaj aktív podniku dlžníka.