Japonská doprava 1992. - Valent, J.
Vývoj hospodárskej politiky Japonska. Japonská doprava v procese zvyšovania kvality života. Sieť hlavných dopravných tepien. Deľba prepravnej práce, vnútroštátne a medzinárodné prepravy, námorná doprava. Činosť japonského ministerstva dopravy a ministerstva výstavby.