Vállalkozás fejlesztés tanácsadással. - Bottyán, L.
Ciele poradenskej služby na úrovni podniku. Efektívna väzba poradenskej organizácie s klientom a jej podmienky. Proces poskytnutia rady cez informačné, analytické a kontrolné etapy. Typy poskytovania rád, metódy poradenstva, jeho odmeňovanie a efektívnosť. Možnosti rozvoja poradenstva pre podnikateľov.