Chemický průmysl ES stagnuje.
Príčiny zníženia chemickej výroby v krajinách Európskych spoločenstiev. Výhľady západoeurópskeho chemického priemyslu. Zahraničný obchod ČSFR s chemickými výrobkami v r. 1992. Chemická produkcia v USA a Japonsku.