Otvorené systémy Desktop Publishing. Od textových editorov po grafické stanice. - Balaščák, J.
Desktop Publishing - DTP - systémy určené na spracovanie textov, obrazu a grafiky na báze výpočtovej techniky, rozdelenie systémov: 1. budované na báze PC, 2. na báze počítačov Macintosch (MAC) a 3. počítačov typu RISC (SILICON GRAPHICS). Výsledky použitia systémov. Predaj DTP na Slovensku.