Kreativität, die aus dem Rechner kommt. <Die> Methode "Synnovation" stellt sich vor. - Rohrbach, B.
Synovácia - systematicko-analytická počítačovo podporovaná metóda riešenia problémov v oblasti inovácie a optimalizácie. Nové spojenia už známych prvkov. Využitie morfologickej metódy - nájdenie ku každému prvku známe a mysliteľné variantné prvky. Počítačový program a variantné kombinácie. Aplikácia metódy synovácia.