Biografický slovník české statistiky. - Podzimek, Jaroslav
Informácia o vydaní Biografického slovníka českej štatistiky zahŕňajúceho osobnosti a osoby, ktoré mali organizačný alebo odborný vplyv na jednotlivé etapy českej štatistiky. Základná štruktúra hesiel uvádza životopisné údaje, významné etapy pôsobenia v štatistike, najdôležitejšie knižne publikované práce. Slovník je doplnený prehľadom organizačného vývoja hlavných pracovísk štátnej štatistiky v ČR.