Stupnice spotřebních jednotek pro jednotlivce a pro domácnost a jejich využití v praxi. - Moravová, J.
Cieľ konštrukcie stupnice spotrebných jednotiek. Rozlíšenie stupnice spotrebných jednotiek pre jednotlivcov a stupnice spotrebných jednotiek pre rodiny. Nutričné spotrebné jednotky a ekonomické spotrebné jednotky. História stupníc spotrebných jednotiek.