Záměry cenové statistiky. - Kudlák, K.
Plánované úlohy cenovej štatistiky v ČR v r. 1993. Výpočty a publikovanie existujúcich cenových indexov. Rozdelenie publikačného systému v mesačnej periodicite na aktuálne štatistické informácie a na podrobné štatistické informácie. Zavádzanie nových cenových indexov a príprava revízie cenových indexov.