Bludištěm čs. makroekonomické statistiky. - Krejčí, J.
Hlbší pohľad na česko-slovenské ekonomické údaje v r. 1949-1989. Bilancia národného produktu: náklady a použitie. Dôsledky vojny a prvej päťročnice, menová reforma. Cenová štruktúra a problematika porovnateľných cien. Národný produkt podľa odvetví a zahraničný obchod.