Investiční multiplikátor. - Plachý, M.
Obsah pojmu "investičný multiplikátor". Preceňovanie úlohy investícií. Obmedzenie platnosti multiplikátora. Vplyv Keynesovej ekonomickej teórie. Závery pre posúdenie významu multiplikátora pri rozhodovaní o investičných projektoch.