<La> industrialización en América Latina y Asia Oriental: un análisis comparado. - Bustelo, P.
Porovnanie tempa ekonomického rozvoja a porovnanie skúseností priemyselného rozvoja LA a krajín Východnej Ázie. Odlišnosť modelov spriemyselňovania a historicko-štruktúrne aspekty modalít spriemyselňovania. Podiel poľnohospodárskej výroby na ekonomickom raste výraznejší vo východnej Ázii ako v LA. Prechod na výraznú industrializáciu.