<The> gains from Latin America's adjustment must be consolidated, says Camdessus.
Výňatky z prejavu M. Camdessusa k odborárskym predstaviteľom Latinskej Ameriky predneseného v Inter-Americkej banke pre rozvoj vo Washingtone v novembri 1992. Sociálne dimenzie ekonomickej reštrukturalizácie v Latinskej Amerike a Karibskej oblasti. Kvalitatívne aspekty prebiehajúceho hospodárskeho rozvoja. Zábrana inflácie ako integrálna súčasť hospodárskej politiky. Sociálny konsenzus je predpokladom udržania výsledkov makroekonomickej politiky.