Rodinný rozpočet, podnikanie a výživa. - Bednárik, Rastislav
Rodinný rozpočet obyvateľstva na Slovensku v r. 1989. Porovnanie s rodinným rozpočtom v západných krajinách. Spotrebiteľské správanie obyvateľstva. Výdavky na stravu. Uprednostňovanie stravovania pred ostatnými položkami rozpočtu. Podmienky na podnikanie obyvateľov. Podnikanie prispieva k uspokojovaniu potrieb výživy a malo by v budúcnosti zodpovedať za zdravú výživu obyvateľstva.