Daně v roce jedna. - Klak, J.
Ciele koncepcie daňovej reformy v bývalej ČSFR. Účinky novej daňovej sústavy. Význam dane z pridanej hodnoty a spotrebnej dane pre naplnenie príjmov štátneho rozpočtu. Vplyv dane z pridanej hodnoty na rast cenovej hladiny. Problém daňových únikov v oblasti daní z príjmu a spotrebných daní. Riešenie otázky majetkových priznaní.