Zemědělský podnik v podmínkách nové daňové soustavy. - Fritzová, M.
Daň z príjmov - príjmová položka štátneho rozpočtu. Zdanenie príjmov fyzických osôb - príjmy podliehajúce dani, príjmy, podľa zákona, oslobodené od dane. Zdanenie príjmov právnických osôb. Spoločné ustanovenia platné pre fyzické a právnické osoby. Zákon o správe daní a poplatkov.