Zásady a postup pre poskytovanie štátnych záruk za bankové úvery.
Text zásad. Postup pri preberaní záruk a pri uzatvorení zmlúv o poskytnutí štátnej záruky za bankový úver od tuzemskej alebo medzinárodnej bankovej inštitúcie. Rozsah záruk a ich rizika. Návrhy vzorov zmlúv.