Banka na podporu podnikania. Aktivity Slovenskej záručnej banky. - Išová, V.
SZB - štátny peňažný ústav od 1.9.1991. Funkcia: podporné aktivity vedúce k rozvoju podnikateľských subjektov a realizácii rozvojových impulzov v ekonomike SR preberaním záruk za úvery poskytované komerčnými bankami podnikom, poskytovaním nenávratných finančných príspekov a konzultácií a i.