Chceme zřídit komplexní finanční systém. - Janda, P.
Rozhovor o aktivitách Agrobanky - prvého súkromného bankového ústavu v ČR. Postavenie banky na trhu a štruktúra jej zákazníkov úverov. Pripravenosť banky na možné bankroty svojich klientov. Otázka výšky úrokovej miery. Činnosť banky na trhu cenných papierov, jej angažovanosť v zahraničí a príprava ďalšej aktivity.