Dátová komunikácia v bankovníctve.
Potreba nasadenia profesionálnych informačných systémov v bankovníctve, subsystém dátovej komunikácie, jeho zvládnutie na lokálnej a diaľkovej úrovni (pobočky). EuroTel, s.r.o. Bratislava prevádzkovateľom verejnej dátovej siete (VDS). Riešenie internej komunikácie: VPN (Virtual Private Network). Sieť S.W.I.F.T. - medzinárodnej komunikácie.