Integrace bankovních operací. Příkazy od psacího stolu. - Vandurková, N.
Výhody automatizovaných platobných systémov a bankové služby pre zákazníkov. Integrácia viac bankových operácií do jedného systému, poskytovanie bankových služieb na diaľku prostredníctvom zariadení pre elektronickú výmenu dát. Služby tohto typu v ČR, ktoré poskytuje Kreditná banka v Plzni, Moravia banka vo Frýdku-Místku a Živnostenská banka v Prahe.