Komunálne financovanie. - Mihalik, Jozef
Vznik novej banky na Slovensku pod názvom Prvá komunálna banka, a.s., v Žiline. Je konštituovaná ako špecializovaná banka na financovanie mestských a obecných samospráv. Význam banky z hľadiska doplnenia bankovej infraštruktúry a z poskytovania služieb zameraných najmä na rozvoj verejného sektoru. Strategické zámery banky. Špecializácia banky a jej perspektívy.