Zaobchádzanie s devízovými prostriedkami.
Predpisy a pokyny ŠBČS pre zaobchádzanie s devízovými prostriedkami. Opatrenia ŠBČS, ktorými sa ustanovujú podmienky pre vykonávanie zmenárenskej činnosti právnickými a fyzickými osobami. Opatrenia ŠBČS, ktorými sa určujú podmienky pre usmerňovanie platobnej bilancie ČSFR - platobné tituly.