Zásady vedenia účtov klientov u bánk.
Všeobecné obchodné podmienky, ktorými sa stanovujú zásady vedenia účtov klientov u bánk a vykonávania platobného styku a zúčtovania na týchto účtoch. Zriaďovanie, vedenie a zrušenie účtov v bankách. Bezhotovostný a hotovostný platobný styk. Ustanovenie o šekoch, zmenkách a bankových platobných kartách.