Burza cenných papírů Praha. Základní dokumenty pro účastníky burzovních obchodů.
Burzové pravidlá Burzy cenných papierov v Prahe. Podmienky prijatia cenného papiera pre burzový obchod. Podmienky pre registráciu cenných papierov pre obchodovanie na trhu nekotovaných cenných papierov. Sadzobník burzových poplatkov. Členovia Burzy cenných papierov v Prahe.