Privatizace na poloviční cestě. - Vymětalík, B.
Doterajšie výsledky veľkej privatizácie a kupónovej privatizácie v bývalej ČSFR a v ČR. Charakteristika a príčiny nedostatkov, ktoré vedú k nesplneniu cieľov očakávaných od privatizácie. Situácia v privatizácii podnikov na území bývalej NDR v Nemecku. Zamestnanci v úlohe vlastníkov podnikov a príslušné skúsenosti z Poľska a Maďarska.